Segítség! Most sütök először sütőtököt. Félbevágtam, megszórtam cukorral, csorgattam rá egy kis mézet és betettem 200 fokos sütőbe. Eléggé füstöl. Nem fog megégni a cukor? Jó lesz így? Mindenhol azt olvastm, hogy így kell sütni.
"Azért, mert a többség cukorral süti. Korábban olvastam töksütős kérdéseket."
Akkor a többség azt is tudhatná hogy a cukor száz fok felett megég. És nem egy sütőben 160 fok a minimum.
Mengéztem a mindmegettét is, évek óta járok arra az oldalra, de töksütést nem találtam, csak mindenféle más receptet a tökből.
Amúgy nem értem, hogy miért beszéltek kb. úgy velem, mintha legalábbis szalonnával tűzdeltem volna meg... :P Egyszer ettem sült tököt eddig életemben és az a része ízlett jobban, amelyik édesebb volt. És akkor mi van? Van, aki az epret szereti cukorral, speciel én azt nem. De nekem a sült tök édesebben ízlett. Ezért cukroztam.
"Eléggé füstöl. Nem fog megégni a cukor? "
Nem fog. Már régen megégett. De szerinted úgysem, úgyhogy mindegy. Jó étvágyat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!