Valóban túlsütöttem a krumplit? Újkrumpliról van szó. Kezdő szakács vagyok, és olyan kritikát kaptam, hogy nem kellett volna ennyire megsütni. (De, legalább a sültcsirkém ízlett :) )
Jó ez nem csak kezdőként, de haladóként is! 40 éve főzök - állítólag nem is rosszul - de nekem is némelyik sötétebb, némelyik világosabb, ha nem mirelit hasábburgonyából csinálom.
Krumplit akkor tudsz "túlsütni", ha elégeted, ez pedig nincs elégetve.
Ha engem kérdezel, ez még sülhetett volna.
Viszont a képen látszik hogy száraz és nem annyira krémes tehát nagy eséllyel nyers krumpliból csináltad. Abból mindig szárad, mire kap annyi hőkezelést hogy teljessn átsüljön. Valószínűleg a kritikusod ahhoz szokott, hogy félig megfőtt krumplit süt ki, így belül krémes, kívül ropog de nem száraz vagy égett
Ez semmiképp sincs túlsütve, szerintem pont jó.
Én amúgy úgy szoktam a krumplit hogy először valamennyire megfőzöm, majd megsütöm. Nem olyan íze lesz mint a rósejbninek, de így is nagyon finom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!