Valóban túlsütöttem a krumplit? Újkrumpliról van szó. Kezdő szakács vagyok, és olyan kritikát kaptam, hogy nem kellett volna ennyire megsütni. (De, legalább a sültcsirkém ízlett :) )
2023. júl. 9. 23:11
A kérdező szavazást indított:
Túlsütöttem
Teljesen jó így
28 szavazat
2/14 anonim válasza:
"De, legalább a sültcsirkém ízlett :)"
Mert azt rendelted vhonnan?
4/14 anonim válasza:
Én pont azt szeretem, ha kicsit túl van sütve, mert akkor van benne ropogós textúra is.
5/14 anonim válasza:
Ha nem főtt/sült krumpli volt, hanem nyersen kezdted sütni, akkor annak ilyen a színe, mire megsül. Persze lehet 120 fokon is "konfitálni" , de annak nem sült krumpli a neve!
Komolyabb összegbe mernék fogadni, hogy a "szakértő" kritikus fővárosi volt. Eltaláltam? :)
6/14 anonim válasza:
Ügyes vagy, ránézésre teljesen jó lett!
7/14 anonim válasza:
Abban az #1-nek teljesen igazad van, hogy klasszikus, ropogós hasábburgonyát nem fog senki sütni újkrumpliból, abban viszont nincs igazad, hogy "Ujkrumpli nem jo sutve". Másmilyen, de jó.
8/14 anonim válasza:
Én is dolgoztam szakácsként egy strandbüfében. Ha véletlen barnább lett a krumpli, hallgathattam, hogy: "Mit műveltél? Égetett krumplit sütöttél? Tüntesd el! Ezt nem adjuk el!".
10/14 A kérdező kommentje:
Nem, nem rendelt a csirkét
Kisvárosban élünk
2023. júl. 10. 11:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!