Ki a kedvenc magyar sztár séfetek, gasztrobloggeretek, tv-s szakácsotok, és miért ő?
Nekem is ő. Idős ember vagyok, picit régimódi is. De nekem tetszik Zé lazasága. Néha fárasztó kissé a humora, de nem ízléstelen. Vicces, jó fej.
Hogy a felmenőiről amit mond, mennyire igaz (pl. az olasz nagymama), de édes mindegy.
A tévés szakácsok közül Lázár séf nekem az elviselhetetlen kategória, pedig ő is laza és vicces.
A Séfek séfe, a Konyhafőnök szakácsai nem tudom, milyenek a valóságban, de a műsorban nekem előbb utóbb mind ellenszenvessé vált. Az első három helyen ebből a szempontból Krausz Gábor, Rácz Jenő és Vomberg Frigyes szerepel.
Bede Róbertet kedvelem, hogy jót is írjak.
Ha vlogger is jöhet, akkor Hargiai György az új kedvencem. Szoky is az lenne, csak azt nem bírom benne, hogy minden az ő nagy kedvence, az egész család nagyon szereti... ez soha nem marad ki.
Állítólag nagyon nem úgy főz mint egy szakács, a sokat emlegetett technológa egészen más.
Hargitai kicsit olyan üzemi konyhás stskács, de nekem az pont jó.
4. Pedig mindkettő szakács (volt).
Hargitai marhapörijét itt nagyon lehordták több technológiai hiba miatt is...
Szokyban pont az tetszik hogy olyan jó hangulatú. Élvezi a főzést. Nem érzem kényszernek munkának amit csinál. Pont ez olyan idegen mentalitás a magyaroktól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!