Lávasüti tejcsokival, sehol se találok receptet. Ti tudtok? Néztem a neten, de nem találtam. Van egy jó étcsokis receptem, sikerült is a süti, de nem szeretem az étcsokit.
Kísérleteztem: 100g étcsoki helyett, 50g étcsoki 50g tejcsoki, de a massza sokkal folyékonyabb volt, mint amikor csak étcsokival csináltam. Sütés után a süti nem szilárdult meg és folyékony maradt.
Gondolom azért mert a tejcsokiban van tej és az sokkal folyékonyabb állagúra olvadt.
Ha nem tudtok receptet, akkor arra van ötletetek, hogy ha legközelebb csak tejcsokival csinálom, akkor mit változtassak? Rakjak több lisztet és a felolvadt csokiba több vajat? Vagy mitől lesz olyan sűrű a tészta, mint az étcsokival?
Most viccelsz? :D Láttál már valaha, vagy ettél már?
A belseje folyékony, de kívül szilárd.
Ilyen csak a mesében van.
Tegyél bele az étcsoki mellé több cukrot ha nem bírod megenni. A süteménybe étcsoki való, nem véletlen, hogy nem tudtad megcsinálni tejcsokival.
5- Volt, hogy több cukrot raktam, de túl édes lett és eleve nem ízlik az étcsoki miatt.
Szerintem meg nem kell elfogadni mindent. Főzésben és sütésben is mindig kísérletezek, változtatok a saját ízlésem szerint és sokkal finomabb szokott lenni úgy.
6- Köszönöm a tanácsot, de szerintem úgy nem lenne jó.
Majd nézek angolul recepteket, ők sokkal találékonyabbak és látom, hogy ti sem értetek annyira hozzá.
xd
nyugodt lehetsz, értek a lávatortához
több száz alkalommal készítettem, sokféle recept szerint
próbálkozz nyugodtan, de nem számíts rá, hogy jó lesz tejcsokival, mert nem lesz
Attól még, hogy ilyen sokat csináltál, nem leszel hozzáértő, csak a rutin lett meg.
Én is csinálhatok naponta, attól még nem leszek cukrász.
A válaszodból is az jön le, hogy nem értesz a sütéshez, különben lenne valami ötleted. Még a kérdező is írta legalább a több lisztet.
Ha nem tudjátok a választ, akkor minek okoskodtok és veszítek el mások kedvét?
Aki idejön, az mind azt fogja hinni, hogy nem lehet.
Kérdező én találtam amerikai videót tejcsokis recepttel.
Üzenetben elküldöm, a többi válaszoló nem érdemli meg.
A keményítős és az utolsó próbált meg válaszolni és le vannak 0-va, a két értelmetlen válaszoló meg 90%-ék.
Mások lepontozása helyett inkább ne válaszoljatok értelmetlenül. Az hasznosabb lenne.
Mondjuk ezekből áll az oldal, nem csodálkozom. :D
Jó, hogy nem linkelted ide a receptet!
Hadd maradjanak tudatlanok. :D
Kérlek küldd el nekem is.
A kérdésre a válaszom: rakj bele kakaót, felturmixolt mandulát és nutellát.
Ezektől biztos sűrűbb lesz.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!