Melyek azok az ételek, amik minden elkészítésnél máshogyan sikerülnek, bármennyire is igyekszik a szakács?
Figyelt kérdés
Kijelenthető egyáltalán bármi ilyesmi nagy általánosságban valamilyen ételre, vagy mindig az adott szakácson múlik a dolog?2023. jan. 4. 21:46
2/6 anonim válasza:
Húsleves.
És szerintem minden. Sose ittam még például egyforma ízű teát sem! Hiába ugyanabból a dobozból, ugyanaz az ízesítés, ugyanaz a pohár, ugyanannyi víz, citrom és cukor...
Hm?
4/6 anonim válasza:
Ha nem is a szakacson, de az alapanyagok minosegetol, beszerzes helyetol is függ, milyen lesz az eredmény, foleg húsok eseteben szerintem. De pl. 2 fej fokhagymanak is lehet teljesen mas ize.
5/6 anonim válasza:
Nálam az almás pite. Még 2xn egyformán nem tudtam csinálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!