Egy szakács hogy tudja csak a hozzávalók alapján hogy mit főzzön, ha nincs kiadva külön feladat?
Ezt az is tudja aki nem szakács de rutinos a konyhaban.
Egyszerűen átlátható és a főzésnél nem kell mindent írásszerűen követni
Nem értem, miért lett lepontozva a 2-es, majdnem jót válaszolt.
Egy szakács nem úgy főz, hogy szétnéz, miből tud főzni, és ami eszébe jut, azt megfőzni... aztán vagy kell a vendégnek, vagy nem.
Majd ha a szakácsnak saját étterme lesz, ahol random főzőcskézik össze-vissza, akkor azt csinál, amit akar.
De egy étteremnek van egy kínálata, amit meg kell főzni.
Hogy "melyik nap mit" az inkább napi ajánlatokra, esetleg napi menüre vonatkozik, előbbi esetben sok helyen van némi szabadabb mozgástér, pl. fölöslegben bent maradt alapanyagokat elhasználni, stb, de alapvetően ez abszolút tervszerű, nem rögtönzött fantáziálás alapján megy.
Meg is válaszoltad a kérdésedet!
"fejben tartanak annyi receptet aminél még előre látják mit miből lehetne kihozni és milyen kész ételhez passzolnak a hozzávalók"
Nem értem, miért lett lepontozva a 2-es, majdnem jót válaszolt.
Csak éppen semmi köze a kérdéshez. A kérdés az, ha van egy csomó alapanyag, hogyan jön az ötlet, hogyan tudnak recept nélkül improvizálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!