Milyen könnyen és gyorsan összedobható egytálételeket lehet csinálni az alábbi hozzávalókból férfiként?
Tojás
Kolbász
Bacon
Különböző sajtok
Általában rántottát csináltam belőlük, és a tetejére reszeltem sajtot és tettem fűszereket, de kicsit unom már.
Esetleg mivel tudnám még kiegészíteni, hogy egy serpenyőben letudjam az ételt?
-Ha lenne leveles tészta beletöltöd tojással megkened megsütöd az király
-Van 1 csomag tésztád ugyanúgy nyomtathatod max ajánlok bele 1 pici tejszínt is
-1 paprika+1 pari kész a lecsó
-Kenyér töltött bundás kenyér
-megfőzöd a tojásokat keményre félbevágod a sárgája mehet 1 tálba összetöröd bele apróra vágott bacon kolbi visszatöltöd a tojásba tetejére reszelt sajt megsütöd(ajánlanék bele pici hagymát és petrezselymet is)
-pár szem krumpli mehet a rakott krumpli is
Nagyon kevés ez a hozzávaló azért írtam pici toldással mást is tudsz kihozni belőle
Hát az lényegtelen, hogy férfiként vagy nőként csinálod. A szövegkörnyezetből úgy ítélem, hogy nyers tojásokról beszélsz.
Próbáld meg a kolbászt és a bacont megpirítai, majd rántotta helyett tükörtojást üss a tetejére. Azután so, bors, reszelt sajt (többféle sajtot keverni jó ötlet).
De ha van krumpli és + fél órád, akkor rakott krumpli, el lehet azt készíteni serpenyőben is: először a krumplit kevés zsiradékon (ere szerintem legjobb a vaj) megpirítod, majd 1 pohár vízzel párold meg Ha vékonyra vágtad, hamar kész. Ha a leve elfőtt, pirítsd meg a kolbászt és bacont, azután főtt tojás karikákat, sajtot, esetleg tejfölt, és még egy kis vajat rá. Fedő alatt vagy akár anélkül még 5-10 perc sütés a serpenyőben, de ez az utolsó sütés nem is kötelező. Igaz, hogy ehhez a recepthez a tojást meg kell főzni, de ha unod a rántottát, akkor megéri a fáradságot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!