Hogyan készítitek a majonézes krumplisalátát?
Én szoktam bele rakni hagymakarikákat, sajtkockákat, ha van kígyóubit, főtt tojást.
Ti mit tesztek még bele?
Én másképp készítem, nagymamámtól tanultam:
1. megfőzöm a burgonyát, karikára vágom
2. összekeverem majonézzel, kicsi mustárral, sok tejföllel
3. hagymát karikázok bele
4. a saláta tetejére főtt tojáskarikákat teszek
szia! én előző nap megfőzöm a krumplit héjában, lehűtöm, fölkockázom.csinálok egy sós-ecetes-cukros salátalevet és beleteszem a krumplit. hozzávágok félkarikára szelt lilahegymát és hagyom egy éjjelen át a lében. másnap leszűröm és úgy teszem a tejfölös-mustáros majonézbe.tetejére borsot darálok.
a krumplinak így sokkal finomabb az íze.
üdv.
hello, utolsó vagyok, de az a helyzet, hogy arányokat nagyon nem tudok mert érzésre csinálom. a krumpli mikor megfőtt azonnal hidegvízve kell tenni, akkor megdermed és
nem fok szétesni elázni.
szóval, ha nem vagy biztos benne, hogy mennyi legyen a lé
azt javaslom, hogy a kockázott krumplira önts hidegvizet,
annyit, hogy kényelmesen legyen benne.ekkor öntsd le róla ezt a vizet és kezdd ízesiteni.először tegyél bele 5-6 evőkanál cukrot,kiskanál sót,fél deci ecetet.
aztár kóstolni, kóstolni,amíg nem érzed, hogy na ezaz.
és persze a krumplit eleve jó sós vízben kell megfőzni.
biztosan rá fogsz jönni, és menni fog.
sok sikert.
üdv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!