Miert van az, hogy ha reszelt citromhejat teszek a sutibe akkor az nem igazan jo izu?
Figyelt kérdés
Megmostam elotte a citromot, mondjuk nem bio volt, csak atlagos de szep citrom.2023. jún. 23. 03:46
1/12 anonim válasza:
Belereszelted a fehér részét is? Mert az keserű.
3/12 anonim válasza:
Én teszek bele és finom íze lesz de én csak a sárga héját reszelem le a fehér keserű részét soha.
4/12 anonim válasza:
Az ízt nem befolyásolja, de arra figyelj, hogy csak kezeletlennek használd fel a héját. És jól írják, hogy a fehér rész már keserű.
Kellemetlen lehet a nem friss gyümölcs is.
5/12 anonim válasza:
Bifenil,tiabendazol, imazalil, prokloráz. Ezekkel szokták kezelni a citrusfélé héját, ezek nem finomak. Vagy ahogy írták, belereszelted a fehér részt. Vagy egyszerűen nem szereted a citromhéjat. Én sem szeretem
6/12 anonim válasza:
A vegyszeres citromhéj nem alkalmas emberi fogyasztásra, használj bio citromot!
7/12 anonim válasza:
Lehet csak egyszerűen nem szereted a citrom izét a sütiben.
8/12 anonim válasza:
Szerintem is csak nem szereted.
9/12 anonim válasza:
Van egy fajta citrom, aminek nem szokványos illatú a héja. Talán török citrom a neve. Én azt az illatot vegyszer jellegűnek tartom. Nem olyanba futottál bele?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!