Fokhagyma, paradicsom, pici só cukor ezek minek mikor a végeredményben úgyse érzed????
Csomó helyen bele kell kockázni a főzésbe, holott semkit nem ér. Pl palacsintába tegyél csipetnyi sót meg cukrot.
Vsgy a paprukáskrumpliba tegyél paradicsonot, fokhagymát meg kaliforniai paprikát. Ezeket egyiket sem érezni a végén.
Sőt, sok esetben én a hagymát sem érzem.
Mindkét variációt próbáltam számtalaszon. Családon belül mindneki mindent beletesz előírás szerint. Én sok mindent (apróságot) kihagyok és a végeredmény ízben ua
A trágárságra tudsz valami értelmes indokot?
Tudod mit! Készítsd el magadnak ezeket az ételeket úgy, hogy kihagyod belőlük az úgysem érezni dolgokat. Ha nem tudsz főzni, kérj meg valakit, hogy neked készítsen ilyent.
No ez után gyere vissza és beszélgessünk róla!
Akkor egyél csak simán főtt krumplit és gondold azt hogy paprikás krumpli.
Jó étvágyat.
Nem kell érezned egy összetevőt sem. Tudod melyik a jó étel?
Amelyik után úgy érzed, hogy hú de jó! Még kérek.
Az nem jó, ha bármi is előtérbe tolakodik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!