Töltött paprikát szeretnék majd csinálni akkor Mind1 milyen paradicsom lét rakok bele?
Figyelt kérdés
2023. ápr. 4. 14:09
1/12 anonim válasza:
Miért több fajta van? Vagy pontosan mit értesz az alatt, hogy milyet?
2/12 A kérdező kommentje:
Igen több fajta van😅
Olyan írjon aki tudd is normálisan válaszolni is
2023. ápr. 4. 14:23
4/12 anonim válasza:
Tudok normálisan válaszolni, képzeld még főzni is tudok, de én csak sima paradicsom levet szoktam látni a boltba...
Szóval nem tudom mire gondolsz több fajta alatt.
5/12 anonim válasza:
Én töltöttpaprikába sűrített paradicsomot raknék nem paradicsomlevet. Az túl híg ahhoz.
6/12 anonim válasza:
Aranyfácán talán a legjobb paradicsom püré,abból szoktam .
Paradicsomléből nagyon sok kell és talán hígítani sem kell.
7/12 anonim válasza:
Sűrített paradicsomot tegyél bele, ne paradicsomlevet .
8/12 anonim válasza:
100%-os ivólével csinálom és nem kell bele így rántást tennem. Az íze is sokkal finomabb. Persze ízesítem ahogy mi szeretjük. Az ivólé nagyon megnöveli a költségeket meg mostanság a paprika is. Ezért pár szem paprika kerül bele és a többi meztelen gombóc marad. Idén még nem is csináltam és már reklamáltak, hogy mikor főzök.
9/12 A kérdező kommentje:
És hol lehet beszerezni?
6 és 7 válaszoló
Köszönöm mindenkinek aki válaszolt
2023. ápr. 4. 23:21
10/12 anonim válasza:
Na szerinted vajon hol? Annyit segítek, hogy nem a cipőboltban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!