Van sok paradicsomom és (kicsi lecsó) paprikám. Mit lehet belőlük csinálni lecsón kívül?
Figyelt kérdés
2012. szept. 18. 17:09
1/5 anonim válasza:
Ha szép, egészséges paradicsomok, akkor töltött paradicsomot. Lehet főtt rizs bele, s azt ízesíteni szardíniával, darált sonkával,tojásos krémmel...
A paprikát megpárolnám kis olajon, fűszerezem, rá 2-3 tojás, összesütni. Lehet a paradicsommal együtt tálalni.
2/5 anonim válasza:
Töltött paprika paradicsom szószban, feltéve ha a paprika tölthető.
4/5 anonim válasza:
papicsomszósz pizzára, tésztára, csilisbabhoz, főtt,-sült húshoz.
a paprika feleszlve, pár paradicsommal mehetne a fagyasztóba télen pörköltekhez kivenni belőle pl.
5/5 anonim válasza:
én a töltött paprikát is úgy készítem hogy lefagyasztok nyáron paprikákat és télen nem töltöm meg csak pl. kettőt hármat belefőzök hogy az íze meglegyen de nem szoktam megtölteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!