Mivel tartósítjátok a lecsót?
Figyelt kérdés
Mindig szalicilt szoktam rá tenni, de megszüntették (betiltották)2012. aug. 9. 12:05
2/5 anonim válasza:
Hőkezelés + az üvegben a tetejére olaj vagy zsír. Ezek légzáró réteget képeznek rajta. A zsír azért jobb, mert megdermed és felhasználás előtt le lehet róla emelni és nem lesz túl zsíros az asztalra kerülő kész lecsó.
3/5 anonim válasza:
Patikákban lehet kapni szalicilt, de a nátium-benzoát is tökéletes.
Régen én is ezeket használtam, de ma már inkább fagyasztok lecsónak valót.
4/5 anonim válasza:
Semmivel: rendesen elkészitem, forrón beüvegezem, a tetejére teszek 1 ek olajat/zsirt - ki mit használ, azonnal lezárom, és száraz gözben hagyom, amig kihül.
Soha nem szokott megromlani és szerintem fölösleges vegyszereket tenni bele.
5/5 anonim válasza:
Mondjuk, én fagyasztani szoktam. Zsírban lesütöm, hagymával és beteszem a fagyóba. Így tuti nem romlik meg :P :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!