Hogyan tartósítjátok a lekvárt, befőttet?
Figyelt kérdés
2012. jún. 13. 13:22
1/4 anonim válasza:
Cukor és tartósítószer mentesen, hőkezelési technikával.
2/4 anonim válasza:
Nézd csak meg a tied alatti kérdést!!
3/4 anonim válasza:
4/4 anonim válasza:
Én dzsem tartósítóval, és befőtt tartósítóval rakok el mindent. Így a legegyszerűbb, és finom is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!