Van esetleg joghurtos-paradicsomos-paprikás alapú pác receptetek? A neten,sajnos még csak hasonlót sem találtam. Ehhez a trióhoz milyen fűszerek mennének?
1-es/3-as: szerintem veletek van baj, vagy fogalmatok sincs a fözésröl, pácolásról!
A kérdezö ezekhet FÜSZEREKET kérdezett, nem azt, hogy ezeket hogy kell össuekeverni! Ugyanis a pácokba a fö összetevök/hordozók mellett füszereket is kell használni, csak együttesen fejtik ki azt a hatást, amiért érdemes/szokás használni!
6. Ez igaz, de számos joghurtos pác van mégis, amelybe paradicsom, paprika is kerül. Olyant nem találtam én sem, amelyikben ez a kettő egyszerre megtalálható.
Milyen húst pácolnál vele? Madarat, sertést, marhát, bárányt, egyebet?
Nem szabad túlkomplikáni, mert akkor csak rontasz rajta. Én nem ragaszkodnék recepthez. Sokat főzök, finom lesz mások szerint is. Amikor kérdezik, mit esznek, nem tudom. Persze az olyan megszokott dolgoknál, ahol nem ötletelek, felismerik hogy pörkölt, lecsó, tökfőzelék stb.
Hagyatkozz szerintem a hangulatodra, ízlésedre, kedvedre. A minap olyan falatkát tettek elém, ami egy köményes kenyérből, valami majonézre emlékeztető masszából, szardella darabkából ált, és egy szem málna is volt rajta. Nekem meghökkentő kombináció, de finom volt.
Ha meghökkentő és finom lesz, akkor nem mindegy, mások mit hogyan készítenek?
Fokhagyma port szoktam beletenni mert az nem darabos és jobban el lehet keverni.
Joghurt
2 evőkanál sűri pari
1 teáskanál piros paprika
mokkáskanál füstölt piros paprika
fokhagyma por
bors
só
3-4 evőkanál olajjal kikeverem és ráöntöm a húsra. Éjszakát benne pácolódik.
elbírja még a majonézt is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!