1/14 anonim válasza:
Már eleve a szafaládé egy emberiség ellen elkövetett bűntett véleményem szerint :)
3/14 anonim válasza:
Életemben nem hallottam még olyant, hogy szafaládé mellé köret… pedig már 65+ vagyok.
Elsővel egyetértek, de hát az nem válasz. Olyannal találkoztam csak, amikor a szafaládét belefőzik valamibe. Pl. paprikás krumpliba, lecsóba. Vagy a virslihez hasonlóan fogyasztják kenyérrel, mustárral.
Ha mindenáron köretet szeretnél mellé, akkor pl. a petrezselymes újkrumplit jónak gondolom. Mondjuk szegény krumplit sajnálom. Nem ilyen sorsot érdemelne…
4/14 anonim válasza:
2. A feladat nem az, mihez jó feltétnek a szafaládé. A főzelék nem köret. Harmadikban írtam egy ötletet, de fenntartom, hogy a szafaládé mellé köretet nem szokás enni.
5/14 anonim válasza:
A szafaládé a virslihez hasonló, így azt kenyérrel, mustárral esszük, vagy ételbe főzzük bele.
Esetleg főzelék mellé esszük, de köretet nem csinálunk hozzá.
6/14 anonim válasza:
Hacsak meg nem sütöd. Akkor krumplipüré.
7/14 anonim válasza:
Mustár, majonéz, ketchup+ kenyér.
9/14 anonim válasza:
#4, #2 vagyok. Okés, hogy nem az a feladat, viszont főzelékkel finom, és én szoktam úgy enni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!