A szafaládét főzni kell, vagy sütni, vagy nyersen is jó?
Figyelt kérdés
2021. szept. 24. 00:10
2/4 anonim válasza:
Nyersen is jó, főzve is, és mikrózva is, de a legfinomabb megsütni pici olajon, hogy kérges legyen a külseje.
4/4 anonim válasza:
Ahogy írtad kérdésben mindenhová fogyasztható.Sütve főve, nyersen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!