Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hogyan kell megfőzni a szafalá...

Hogyan kell megfőzni a szafaládét?

Figyelt kérdés
Van rajta ez a vastag héj, ami nem ehető, szerintem műanyag. Ezzel együtt tegyem a vízbe, vagy ezt szedjem le előtte?

2014. júl. 25. 20:27
 1/6 anonim ***** válasza:
78%
A szafaládé héja ehető és azzal együtt kel megfőzni forrás után még hagyod pár percig főni
2014. júl. 25. 20:32
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Meglehet enni a héját is,nem halunk meg tőle,csak van aki leszedi... :)

(Főzés után)

2014. júl. 25. 20:48
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
egyébként az a héj az bél semmi bajod nem lesz tőlle ha megeszed én megszoktam
2014. júl. 26. 11:50
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Úgy, mint a virslit, csak kicsit tovább kell melegíteni a mérete miatt.

Ez a termék is meg van főzve, tehát csak 70-80 fokos vízben melegíteni kell. bőröstől ehető, mert valódi bélben van.

Sütve is finom, karikára szelve is, vagy szépen ferdén beirdalva.

Nyugi a szafaládé nem műanyagban van.

2014. júl. 26. 11:55
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Egy jó recept:

Szed le a héját de ne tedd vizbe. Hosszában vágd félbe de ne vágd ketté. Tegyél bele vékonyra vágott emmentáli sajtot, és csavargasd körbe hártya vékonyra szelt szalonna szallaggal, tüzd a végét meg fogpiszkálóval, majd serpenyöben kevés zsiradékon süsed aranybarnára midkét oldalát.

2014. júl. 26. 18:26
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/6 anonim válasza:
Én leszedtem róla, mert nem tudtam elrágni.
2020. júl. 6. 12:07
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!