Hogyan kell megfőzni a szafaládét?
Figyelt kérdés
Van rajta ez a vastag héj, ami nem ehető, szerintem műanyag. Ezzel együtt tegyem a vízbe, vagy ezt szedjem le előtte?2014. júl. 25. 20:27
1/6 anonim válasza:
A szafaládé héja ehető és azzal együtt kel megfőzni forrás után még hagyod pár percig főni
2/6 anonim válasza:
Meglehet enni a héját is,nem halunk meg tőle,csak van aki leszedi... :)
(Főzés után)
3/6 anonim válasza:
egyébként az a héj az bél semmi bajod nem lesz tőlle ha megeszed én megszoktam
4/6 anonim válasza:
Úgy, mint a virslit, csak kicsit tovább kell melegíteni a mérete miatt.
Ez a termék is meg van főzve, tehát csak 70-80 fokos vízben melegíteni kell. bőröstől ehető, mert valódi bélben van.
Sütve is finom, karikára szelve is, vagy szépen ferdén beirdalva.
Nyugi a szafaládé nem műanyagban van.
5/6 anonim válasza:
Egy jó recept:
Szed le a héját de ne tedd vizbe. Hosszában vágd félbe de ne vágd ketté. Tegyél bele vékonyra vágott emmentáli sajtot, és csavargasd körbe hártya vékonyra szelt szalonna szallaggal, tüzd a végét meg fogpiszkálóval, majd serpenyöben kevés zsiradékon süsed aranybarnára midkét oldalát.
6/6 anonim válasza:
Én leszedtem róla, mert nem tudtam elrágni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!