Hány percig kell főzni a szafaládét?
Figyelt kérdés
lobogó vízben kb. jó 5-6 percet főztem. most hogy eszem nekem ez elég kemény, de lehet ez ilyen....én valami olyasmire számítottam mint a krinolin, de ez nem olyan mert az sokkal puhább, lágyabb.
levettem róla a héját mert úgy ítéltem meg hogy az műanyag rajta: vastag kemény, a két vége fémmel volt összezárva. akárhogy néztem számomra az műanyagnak tűnt nem bélnek. Ezért levettem.
2016. szept. 7. 18:25
1/3 anonim válasza:
-én a tojásfőzéssel jártam így,lágytojit akartam,de még 20 perc főzés után is pont olyan kemény volt,mit mikor föltettem főni ......))
2/3 anonim válasza:
Nem tudom milyent vettél, de a szafaládé is gyakorlatilag késztermék, csak melegíteni kell, mint a virslit.
A szafaládét valódi bélbe töltik, tehát ehető.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Hát ez tuti műbéleben volt a párom is megállapította :) 2 db fém valamivel volt összecsíptetve a vége.
2016. szept. 8. 22:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!