Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » A házi derélybe sütés álló...

A házi derélybe sütés álló lekvárt kell tenni vagy elég a dzsem? (Most csinálok ilyet először )

Figyelt kérdés

2023. ápr. 24. 13:37
 1/7 A kérdező kommentje:
Derelyébe *
2023. ápr. 24. 13:37
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Ha gyakorlatlan vagy, akkor csakis sütésállót tegyél!

Én 30 év főzéssel a hátam mögött házi lekvárral készítem, nagyon alaposan lezárom, de szinte nincs alkalom, hogy 1-2 ki ne folyjon.

2023. ápr. 24. 13:56
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Mindenképpen sütésállót tegyél bele.

Nyaralás közben szerettem volna a gyerekeknek csinálni derelyét. Ott csak a Penny volt és náluk vettem sütésállónak nevezett lekvárt, hát az minden volt csak nem sütésálló, úgy folyt mint a víz.

Csak megbízhatóan sütésállót tegyél bele.

2023. ápr. 24. 14:23
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Ha jól le tudod nyomkodni a szélét akkor jó bele a sima lekvár.

Ha bizonytalan vagy inkább a sütésállót.

2023. ápr. 24. 14:26
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Mindenképpen a lehető legbiztosabbra menjél!!! (tehát egyértelműen sütésálló)
2023. ápr. 24. 15:06
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/7 anonim ***** válasza:
92%
Jó bele a sűrű szilva lekvár vagy a birslekvár is.
2023. ápr. 24. 15:19
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek
2023. ápr. 24. 16:53

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!