A házi derélybe sütés álló lekvárt kell tenni vagy elég a dzsem? (Most csinálok ilyet először )
Figyelt kérdés
2023. ápr. 24. 13:37
1/7 A kérdező kommentje:
Derelyébe *
2023. ápr. 24. 13:37
2/7 anonim válasza:
Ha gyakorlatlan vagy, akkor csakis sütésállót tegyél!
Én 30 év főzéssel a hátam mögött házi lekvárral készítem, nagyon alaposan lezárom, de szinte nincs alkalom, hogy 1-2 ki ne folyjon.
3/7 anonim válasza:
Mindenképpen sütésállót tegyél bele.
Nyaralás közben szerettem volna a gyerekeknek csinálni derelyét. Ott csak a Penny volt és náluk vettem sütésállónak nevezett lekvárt, hát az minden volt csak nem sütésálló, úgy folyt mint a víz.
Csak megbízhatóan sütésállót tegyél bele.
4/7 anonim válasza:
Ha jól le tudod nyomkodni a szélét akkor jó bele a sima lekvár.
Ha bizonytalan vagy inkább a sütésállót.
5/7 anonim válasza:
Mindenképpen a lehető legbiztosabbra menjél!!! (tehát egyértelműen sütésálló)
6/7 anonim válasza:
Jó bele a sűrű szilva lekvár vagy a birslekvár is.
7/7 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek
2023. ápr. 24. 16:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!