Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mivel túrbózhatnám fel a...

Mivel túrbózhatnám fel a rántottám?

Figyelt kérdés
Tudom a szalonna a legjobb, de ti milyen praktikát ismertek a rántotta készítésével kapcsolatban, mikor lesz tökéletes.Ti mit szoktatok hozzá enni?

2023. ápr. 16. 19:47
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
40%
Vegeta (pontosabban a zöldségbolti sómentes cucc vagy a házi aszalás), hagyma, fokhagyma, kanál tejföl, komoly ötujjas csipet reszelt sajt, aztán fordítás után megint csomó sajt, pirított kolbásszeletek, jégsaláta, vékony vörös- és lilahagyma szeletek egy órája lesózva. Félbehajtva kikapod, tetejére sajt, tejföl, és agyhalál.
2023. ápr. 16. 19:58
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/19 anonim ***** válasza:
100%
Szia, változó, de akkor a legfinomabb ha hagymával készítem. Legyen jó forró a zsiradék amikor beleöntöd a durván habosra vert tojásokat. Hagyd egy kicsit sülni, ne kavargasd össze vissza. Hagy süljön mintha omlettet készítenél. De ne várd meg míg összeáll, majd pár határozott mozdulattal húzd össze négy oldalról, ne hagyd fent a tűzhelyen mert kiszárad. Szaftosan a lefinombabb.
2023. ápr. 16. 20:02
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/19 anonim ***** válasza:
100%
Kb bármivel felturbózhatod. Sajt, kukorica, hagyma, gomba, zöldfűszerek (pl tárkonnyal szerintem nagyon finom), kolbász, sonka, felvágott, főtt/sült hús, mustár, krémsajt..
2023. ápr. 16. 20:07
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszaitokat, holnap tudom mit reggelizek.:)
2023. ápr. 16. 20:13
 5/19 anonim ***** válasza:
82%

alapbol vajon piritom (nem olaj,..),


- so, bors, oregano

vagy

- hagyma, kolbasz, paprika


vagy

- lazac, snidling


vagy

-fot rizset elozo naprol ha maradt, szoja szosz, kimchi

2023. ápr. 16. 20:13
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/19 anonim ***** válasza:
100%
Hagyma, gomba, paradicsom, paprika, kb bármilyen zöldséget beletelhetsz amit szeretsz. virsli is jó bele, vagy sonka: sajtot is szoktam néha beletenni, de csak a végén, kockára vágva, hogy éppen csak megolvadjon, ne legyen kulimász belőle. Ha meg unod a rántottát, akkor csinálj tojástekercset: egyszerű, finom, mi főzelék mellé is szoktuk csinálni. A tojásfasirtot meg nem rég csináltam először, istenim kaja. Piszok sokat tojnak a tyúkjaink, és már untama banánt, újdonságot akartam, nem rántottát. Ez alapján készítettem: https://www.youtube.com/watch?v=wCjAqtZyCSM
2023. ápr. 16. 20:18
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/19 anonim ***** válasza:
100%
Hagyma, paprika, gomba .
2023. ápr. 16. 21:01
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/19 anonim válasza:
100%
A rántottában az a jó hogy annyira univerzális étel hogy csak extrém esetekben tudod azzal elrontani hogy teszel hozzá valamit. Általában azzal tudod csak elrontani ha valamit túlzásba viszel benne. Amúgy a rántottához szinte bármi passzol amit szeretsz.
2023. ápr. 16. 21:04
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/19 anonim ***** válasza:
100%
Medvehagyma ilyenkor. De kolbi, sonka, tojásba tej...
2023. ápr. 16. 21:58
Hasznos számodra ez a válasz?
 10/19 anonim ***** válasza:
59%

Valóban lehet szinte bármivel turbózni, amit aztán hajlandó vagy meg is enni.

Ez még hangulatfüggő is, közel sem biztos, hogy egy általad kreált, és jóízűen elfigyasztott étel másnak is elnyeri a tetszését.

Amit én nem díjazok, a Vegeta, Delikát, és a többi, hasonló ételízesítő.

Hangulattól függően tettem már a rántottába olajoshalat, kockára vágott sajtot, különböző felvágottakat, Húsvét után megmaradt főtt sonkát, vagy kichára vágott savanyú uborkát is. Füszernek is hangulattól függően került bele só, bors, paprika, köménymag, koriander, kukrkuma.

Magamnak csináltam, meg is ettem, az egésznek annyi volt a mozgatója, hogy van tojás, nézzük mi van még hozzá...

A legegyszerűbb verzió az, amikor csak tojás van, és a fűszerek.

A fűszerek bele a tojásba, habosra verem, és bele a serpenyőbe.

Térfogat növelő technológia, arra az esetre, ha kevés a tojás, vagy a cél, hogy többnek látszódjon.

2023. ápr. 16. 22:12
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!