Mivel túrbózhatnám fel a rántottám?
alapbol vajon piritom (nem olaj,..),
- so, bors, oregano
vagy
- hagyma, kolbasz, paprika
vagy
- lazac, snidling
vagy
-fot rizset elozo naprol ha maradt, szoja szosz, kimchi
Valóban lehet szinte bármivel turbózni, amit aztán hajlandó vagy meg is enni.
Ez még hangulatfüggő is, közel sem biztos, hogy egy általad kreált, és jóízűen elfigyasztott étel másnak is elnyeri a tetszését.
Amit én nem díjazok, a Vegeta, Delikát, és a többi, hasonló ételízesítő.
Hangulattól függően tettem már a rántottába olajoshalat, kockára vágott sajtot, különböző felvágottakat, Húsvét után megmaradt főtt sonkát, vagy kichára vágott savanyú uborkát is. Füszernek is hangulattól függően került bele só, bors, paprika, köménymag, koriander, kukrkuma.
Magamnak csináltam, meg is ettem, az egésznek annyi volt a mozgatója, hogy van tojás, nézzük mi van még hozzá...
A legegyszerűbb verzió az, amikor csak tojás van, és a fűszerek.
A fűszerek bele a tojásba, habosra verem, és bele a serpenyőbe.
Térfogat növelő technológia, arra az esetre, ha kevés a tojás, vagy a cél, hogy többnek látszódjon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!