Mivel turbózhatnám fel a Stefánia vagdaltot?
Figyelt kérdés
2010. aug. 31. 17:56
1/3 anonim válasza:
van aki sört önt hozzá, van aki vörösborban párolja
2/3 anonim válasza:
Pl ezzel a különleges körettel: párolt,pirított kelbimbó morzsában.
A megtisztított kelbimbót gőzben negyedpuhára párolom. Az olajon óvatosan megpirítom a fenyőmagot és a szétmorzsolt kenyérbelet, a borssal és a rozmaringgal ízesítem. Hozzáadom a megpárolt kelbimbót, finoman sózom, összeforgatom, átpirítom.
3/3 anonim válasza:
A húshoz a pirított hagymán kívül adhatsz még gombát és-vagy szalonnát is,belepirítva ezek plusz ízt adnak.
Én hagymás-petrezselymes tört burgonyával,esetleg majonézes vagy,hoggy ne legyen túl kalóriabomba még pluszba,akkor csak sima párolt zöldségekkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!