Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Hogyan turbózhatnám kicsit?

Hogyan turbózhatnám kicsit?

Figyelt kérdés
Reggel óta szinte megállás nélkül keményedek, nyilalgat, fájdogál a hasam alja. 37-ik hetet töltöttem tegnap. Méhszáj 2100. Nyák darabokban jön egy-egy erősebb keményedés után. Ha ez már az, nem akarom napokig húzni. Tipp?
2011. aug. 30. 13:35
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
én azt mondom neked érezned kell, hogy az-e. És ha érzed hidd is el. Én nem hittem el (pedig tudtam, csak latolgattam ó ez még nem az, pedig már a második szülésem volt). Na mindegy a lényeg, hogy tettem a dolgom, jöttem-mentem. Sőt még beültem egy kád vízbe is, hogy tutira el tudjam dönteni az-e. Mondanom sem kell, hogy az első fájástól számítva 3 óra alatt meglett a baba. Épp, hogy beestem a kórházba.
2011. aug. 30. 14:04
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Nekem azt mondta a szülésznőm, hogy igyak szilva levet, attól majd megy a hasam, ezáltal beindul a szülés!

Remélem sikerül! Könnyű szülést kívánok!

2011. aug. 30. 15:28
 3/5 anonim ***** válasza:
Séta, lépcsőzés?
2011. aug. 30. 22:38
 4/5 anonim válasza:
100%
Pontosan ugyan ebben a cipőben járok én is. Bár én már szombat este a szélviharral azt hittem megszülök, de mire vége lett a viharnak a 10 perceseket mintha elvágták volna. Azóta sétáltam, fürödtem, lépcsőztem, hashajtóztam, szexeltem...de semmi. Ja meg folyamatosan mondogatom magamban, hogy kifele, mert ha már ennyit csuklik a tüdeje is jó és nyugodtan el lenne idekinn, és csak 4 fokkal van hidegebb :D
2011. aug. 30. 23:02
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Utolsónak: te most már lehet, hogy nemsokára megszülsz majd. Nekem a szülés előtti hét péntekén voltak erős 10, majd kedden 3 percesek 2 órán keresztül, mire indultunk volna be kezdett 5 perces lenni. Jó mondom akkor most már alszok ha szülök úgyis felkelek. Hát reggelig aludtam. Szombaton arra keltem, hogy folyik (nem szivárog) a víz, fájás nuku. Még vagy 3 óráig nem is volt nagyon fájásom. "élvezetes" szülést kívánok nektek.
2011. aug. 31. 07:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!