Érettségire mivel turbózhatnám fel az agyam? A szőlőcukor nem a legjobb szerintem.
Ugye reggel 8-kor kezdődik és az elég korai időpont, tudtok valamit (kaja,pia) amitől felébredek és pörög az agyam rendesen?
Emelt matekhoz jól jönne.
A legjobb tuning, ha nem parázod túl. Én érettségi közben minden este kint söröztem és pezsgőztem a haverokkal, aztán hajnal 2-3-ig átnéztem az anyagot, 7-ig aludtam. Eredmény: magyar 91, töri 93, matek 95, angol emelt 95.
Sok sikert!
23/F
nna, előző, laza vagy!
javaslom a tanulással való turbózást
szerintem aznap felébredsz időben :))))
szőlőcukor jó, de csak napi egy-két szem
mégjobb a mazsola: ami természetes szőlőcukor!
Én nem parázom túl csak gáz lenne ha álmos lennék mert a matekon azért kell gondolkodni:D
a szőlcukorral az a baj szerintem hogy miután megeszed rendesen feldob aztán elmúlik a hatása és rosszabb lesz az agyad mint alapesetben,de végül is ha folyamatosan zabálod a tablettákat úgy meg lehet oldani.
A szervezet fokozott igénybevétel esetén a szervezetből legelőször a magnéziumot használja fel. A sportolóknál az izomzatból, a szellemi munkát végzőknél az agyból. Vagyis pótold vissza az eddig elhasznált magnézium-készletedet pezsgőtablettával, vagy gyógynövény-készítményekkel.
Vizsga reggelén "hideg-zuhany", és ne parázz!!!
Előző nap és főleg aznap reggel már elő se vedd a könyvet, ugyanis az eddig tanultak már "leülepedtek" az agyban, és vizsgakor az jön felszínre, amire akkor szükséged lesz. A frissen átnézett részek (előző napi, aznap reggeli) nem érkezik "leülepedni" és gátolja a régi ismeretek felhozatalát.
Szőlőcukor-kávé a legjobb!
Bár ismerősöm csokiba mártott kávét rágcsált!:)
Vagy a mazsolás csoki!
Energiaital azért nem jó,mert szénsavas,és "hígított" nagyon,bármilyen fajta is.....ezért hamar kimegy a koffein hatása!Ezért jobb a kávé!
De ha bírja a gyomrod,akkor fél dl vízben 2 szem szőlőcukrot áztass el és idd meg egyszerre,ahogy szombat esténként....:D:)
Utána vársz 5 percet,és 1-2 dl tömény fekete kávé!!Olyat kell főzni,amiben szokták mondani megáll a kanál,mert az nagyon erős!Cukor,minden nélkül kell inni,tehát se tej se semmi,mert úgy az is hígított lesz!!
Hirtelen ennyi jut eszembe!
ja és még eszembe jutott,ahogy olvasgattam a hozzászólásokat,hogy a meomlife tényleg jó:)
És nem placebo....:D
Ismerősöm poloskával szeretne érettségizni.....Meg fogtöméssel....:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!