Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Kész piskótalapon mivel...

Kész piskótalapon mivel "turbózhatnék" fel? Kör alakút.

Figyelt kérdés
Én nutellára, tejszínhabra gyümire gondoltam, viszont a másik variációm puding lenne gyümivel. Nem tudom melyik lenne jobb, igazából egyiket sem találom elég eredetinek, ezért remélem tudtok nekem segíteni! Bármilyen ötletet szívesen fogadok!! :D Köszönöm

2012. febr. 13. 20:29
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

főzz meg egy vaniliapudingot,verj fel tejszint (habfixáló,cukor ne maradjon le)

Vág vizszintesen ketté a piskótát,a krém felét kend bele,gyümit bele,tedd rá a piskóta másik felét,majd kend körbe krémmel,gyümit rá,esetleg gyümölcskocsonyát a tetejére

2012. febr. 13. 20:49
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 anonim ***** válasza:

főzz fél liter tejben 5 púp. ek. búzadarát.hűtsd ki teljesen, nem baj, ha kemény, géppel szét lehet majd csapatni.

25 deka rámát keverj ki 25 deka porcukorral, 2 vaniliás cukorral, majd a kihűlt darával géppel keverd ki.

ez egy nagyon finom stabil fehér krém, amit tovább lehet ízesíteni tetszés szerint. ha gyömölcsöst akarsz, maradjon

az alapkrém, de lehet kakaósra, kapuccinósra , rumosra is turbózni.a gyümit apróra vágva kell beletenni, kakaóból kb 2 ek. kell. kapuccinóporból kb 5 deka (fél zacsi)

a tortát két vagy három lapra vágod, megkened, majd bevonod.olvasztott csokival megcirmozhatod a tetejét.

2012. febr. 14. 08:27
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm :)
2012. febr. 14. 10:35

További kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!