Kész piskótalapon mivel "turbózhatnék" fel? Kör alakút.
főzz meg egy vaniliapudingot,verj fel tejszint (habfixáló,cukor ne maradjon le)
Vág vizszintesen ketté a piskótát,a krém felét kend bele,gyümit bele,tedd rá a piskóta másik felét,majd kend körbe krémmel,gyümit rá,esetleg gyümölcskocsonyát a tetejére
főzz fél liter tejben 5 púp. ek. búzadarát.hűtsd ki teljesen, nem baj, ha kemény, géppel szét lehet majd csapatni.
25 deka rámát keverj ki 25 deka porcukorral, 2 vaniliás cukorral, majd a kihűlt darával géppel keverd ki.
ez egy nagyon finom stabil fehér krém, amit tovább lehet ízesíteni tetszés szerint. ha gyömölcsöst akarsz, maradjon
az alapkrém, de lehet kakaósra, kapuccinósra , rumosra is turbózni.a gyümit apróra vágva kell beletenni, kakaóból kb 2 ek. kell. kapuccinóporból kb 5 deka (fél zacsi)
a tortát két vagy három lapra vágod, megkened, majd bevonod.olvasztott csokival megcirmozhatod a tetejét.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!