Vegyes zöldségkeveréket mivel turbózhatnék fel?
Mivel tudnám ízesebbé tenni a vegyes zöldségkeveréket?
Önmagában túl "zöld", joghurtos az nem igazán jött be, majonézzel finom, de egyhangú.
en epp ma keszitettem ebedre vegyes zoldsegkeverekbol ( repa, borso, kukorica, zold bab, cukkini, paprika kockak, bebi kukorica, apro magvak) rakott krumplit.
a krumplit elhelyeztem a tepsiben mar megfozve, karikazva, raszortam virsli karikakat, majd ezt az elore kiolvasztott, kicsi vajon lepiritott zoldsegkevereket osszeforgattam ezzel a szosszal ( [link] )
es egybesutottem. talalas utan par nyiras az ablakban termo zoldhagymabol, es keves sajttal valo megszoras utan nagyon fincsi.
én salátára gondoltam :)
De az ötleted se rossz, viszont én kész ételként szeretném enni. Sütés/főzés nélkül.
Ízesített olajok (livaolajból magad is készíthetsz kedved szeriti fűszerekkel ) balzsamecet, különféle magvak, -napraforgó, lenmag,tökmag, szezám... stb - különféle csírák is nagyon finomak tudnak lenni, és otthon is lehet hajtatni pl retek isteni.
De egyszerűbb dolgok is léteznek, magos mustár, kecsap, fokhagymás tejföl, reszelt ecetes torma stb.
Lehet a dolgokat keverni is, így soha nem lesz egyhangú a salátád.
Szardíniából citrommal botmixerrel halszószt is készíthetsz, kis majonézzel vagy tejföllel/mustárral ízesítve, de a szójaszósz is finom..
A salátákhoz csak egy kis fantázia kell, és máris nem unalmasak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!