Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Fagyasztott franciasaláta...

Fagyasztott franciasaláta zöldségkeveréket kiolvasztás után már lehet is enni vagy kell még főzni?

Figyelt kérdés
nyersen teszik el? kell főznöm miután kiolvasztottam?

2014. ápr. 9. 20:52
 1/6 anonim ***** válasza:
52%
Igen , meg kell főzni.
2014. ápr. 9. 21:14
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/6 anonim ***** válasza:
Forróvízbe öntsd bele miután kivetted a fagyóból. Nem kell előtte kiengedni.
2014. ápr. 9. 21:15
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/6 A kérdező kommentje:
akkor tehát csak kiengedve, forrasztás nélkül, nyersen fogyasztani nem lehet?
2014. ápr. 9. 22:08
 4/6 anonim ***** válasza:
Lehet nyersen is enni, csak ha kiolvad, akkor utána elég döglött állagú lesz. De bajod nem lesz töle jobban, mintha friss nyers zöldséget ennél. (Ha érzékeny vagy rá, akkor felfújhat)
2014. ápr. 10. 20:06
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/6 benjo78 válasza:
Egy picit kell csak főzni kb. 2-3 perc mert a fagyasztott zöldség sejtjei mindig lazábbak mint a friss társuké ugyanis fagyasztás után roncsolódnak. Hideg enyhén sós vízben kezd és úgy juss el a forráspontig. Ugyanis a fagyasztott zöldborsó közvetlen forró víztől "sokkot" kap és ettől csúnya ráncos lesz!
2014. ápr. 12. 19:06
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/6 A kérdező kommentje:
köszi :)
2014. ápr. 14. 20:43

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!