Fagyasztott franciasaláta zöldségkeveréket kiolvasztás után már lehet is enni vagy kell még főzni?
Figyelt kérdés
nyersen teszik el? kell főznöm miután kiolvasztottam?2014. ápr. 9. 20:52
2/6 anonim válasza:
Forróvízbe öntsd bele miután kivetted a fagyóból. Nem kell előtte kiengedni.
3/6 A kérdező kommentje:
akkor tehát csak kiengedve, forrasztás nélkül, nyersen fogyasztani nem lehet?
2014. ápr. 9. 22:08
4/6 anonim válasza:
Lehet nyersen is enni, csak ha kiolvad, akkor utána elég döglött állagú lesz. De bajod nem lesz töle jobban, mintha friss nyers zöldséget ennél. (Ha érzékeny vagy rá, akkor felfújhat)
5/6 benjo78 válasza:
Egy picit kell csak főzni kb. 2-3 perc mert a fagyasztott zöldség sejtjei mindig lazábbak mint a friss társuké ugyanis fagyasztás után roncsolódnak. Hideg enyhén sós vízben kezd és úgy juss el a forráspontig. Ugyanis a fagyasztott zöldborsó közvetlen forró víztől "sokkot" kap és ettől csúnya ráncos lesz!
6/6 A kérdező kommentje:
köszi :)
2014. ápr. 14. 20:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!