A főtt tojás sárgáját ha külön lefagyasztom, az később, kiolvasztás után fogyasztható?
Figyelt kérdés
2010. nov. 18. 02:31
1/6 anonim válasza:
Igen,de önmagában még frissen sem valami jó.
2/6 anonim válasza:
Igen, fogyasztható, nincs különbség a frisshez képest.
Az elsönek meg üzenem, hogy ne saját magát tegye mércének - sokan szeretik a fött tojás sárgáját, mi az, hogy "nem jó"?
3/6 anonim válasza:
Én inkább nem kísérleteznék vele.
4/6 anonim válasza:
A kérdésedre nem tudom a pontos választ, de az a véleményem, hogy a tojás egy kényes élelmiszer és nem egy drága dolog, úgyhogy szerintem nem éri meg a kockázatot.
5/6 anonim válasza:
Tojást nem szoktunk lefagyasztani. Már csak azért sem mert 10 perca alatt főzöl újat. gyébként nagyon romlandó,bár a főttojás már kevésbé de azt sem szokás lefagyasztani
6/6 A kérdező kommentje:
Előfordulhat, hogy csak a fehérjét használom fel, de ettől még eszemben sincs a többit kidobni, ezért kérdeztem. Szóval a végleges válasz az, hogy lefagyasztható?
Köszönöm az eddigi válaszokat!
2010. nov. 18. 15:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!