Rakott karfiolt le lehet fagyasztani? Jobban mondva milyen lesz kiolvasztás után?
Figyelt kérdés
2010. jún. 8. 15:20
1/8 anonim válasza:
Totya lesz. A pnír felszivja a nedvességet és már nem lesz többé ropogós. Nem fagyasztásra való.
2/8 anonim válasza:
Mi a rakott karfiolt nem szoktuk panírozni. Én szoktam lefagyasztani. Megvárom míg magától olvad ki, aztán mikróban megmelegítem, de ha nincs időd kivenni, mikróban is olvaszthatod. Elvileg nincs benne semmi olyan, amitől totya(?) lehet.
3/8 A kérdező kommentje:
Nem rántott karfiolt írtam, az 1. biztos arra gondolt.
Köszi.
2010. jún. 8. 15:42
4/8 anonim válasza:
Én karfiolt és zöldbabot is szoktam lefagyasztani. Kiolvasztáskor teszek a tetejére tejfölt,hogy ne legyen száraz. Totya bizots nem lesz.
5/8 anonim válasza:
Én rakott káposztát szoktam,azzal semmi gond mikor előveszem.
6/8 anonim válasza:
Jaj, igen! A rántottkarfiolra gondoltam, bocsánat!
7/8 anonim válasza:
Ehető marad, nem lesz olyan élvezetes az íze, mert a mikróban melegítve elveszíti az ízek nagy részet.
8/8 anonim válasza:
Ha Sub Zero fagyasztja akkor nem lesz baj az olvasztásnál sem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!