Bármilyen kész ételt lefagyaszthatok akár napokra is, majd kiolvasztva megehetem?
Ismerősömnél láttam ezt először, és meglepett.
Amit nem tud megenni, azt berakja a mélyhűtőbe, majd 2-3 hét múlva kiveszi, mikróban kiolvasztja, és megeszi.
Vesz egy csomag virslit, nem eszi meg, hanem be a mélyhűtőbe, majd 2-3 hét után, ha nincs otthon kajája, kiveszi, vízbe be a mikróba, és megfőzi.
Ezt megcsinálta hamburgerrel, ez meglepett nagyon. Mekibe elment, vett 3 hamburgert, egyet megevett, a másik kettőt berakta a mélyhűtőbe. Ezt ugyan úgy pizzával,
Ez biztonságos?
Én is megcsinálhatom, ha nem tudok megenni egy pizzát, akkor a felét be a mélyhűtőbe, majd 2-3 nap múlva kiveszem, és kiolvasztom, és kész?
Nem káros az egészségre?
Én évek óta lefagyasztok mindent. Így soha nincs gondom,hogy mit ebédeljünk. Egyedül a krumplis ételek nem jók kiengedve,és a főzelékek sem az igaziak.
Még a tojásfehérjét,túrót,tejfölt is le lehet fagyasztani.
Miért lenne káros az egészségre? A mikró nem okoz semmilyen egészség károsodást.
Amit nem fagyasztok le: tojásételek, krumplis ételek, főtt tészták, és a gomba!!!!
Azonkívül bármit, főzve, sütve, nyersen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!