Ha kb 1 liter vízbe teszek ebből kb 2 evőkanál varázst, jó leves készülhet, ehető lesz, vagy túl intenzív sós lesz? Arra gondok , hogy ezt Kis" mennyiségben használhatják , levesekhez, pörkt, sülthús stb,
Aha, arra gondolok, Csak úgy a port felforralnán,
Vagy hagyma az van itthon , azt tennék bele két kicsit.
Nem raknék rögtön 2 evőkanállal. Egy rendes fazék levesbe, sima vegetából szoktam 1-1,5 kanállal rakni. Szóval próbálj meg először egy teáskanàlnyit, azt kóstold meg.
Ha kell még, akkor lassan adagolhatod.
Én is szoktam ilyet csinálni, tésztalevesnek hívom.
"szárított zöldség 5,6 % "
Az igen! :D
Tipikus műanyag leves.
9-es vagyok "Arra gondok , hogy ezt Kis" mennyiségben használhatják , levesekhez, pörkt, sülthús stb,"
Igen, sokkal inkább működik, mint önállóan. Mivel a nátrium glutamát is ízfokozó, így teltebbé teszi az étel ízét.
Tehát a só egy részét ki lehet váltani ilyennel. Mindemellett meghagyva mint az alapanyagokat, és az ételhez illő fűszereket.
De így önmagában, hogy csak víz, beleszórod ezt, és azt várod, hogy jó legyen, az nem fog összejönni. Tipikus műanyag egyen íze lesz az ételnek.
Nem szabad belőle annyit használni, hogy domináljon az íze.
Pörköltbe nem is igazán illik. Bár végül is otthon használható. Zöldséglevesbe, húslevesbe, stb ilyen típusúba jó, ráerősít kicsit a színére, teltebbé teszi az ízét.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!