Ha kb 1 liter vízbe teszek ebből kb 2 evőkanál varázst, jó leves készülhet, ehető lesz, vagy túl intenzív sós lesz? Arra gondok , hogy ezt Kis" mennyiségben használhatják , levesekhez, pörkt, sülthús stb,
Köszönöm válaszokat!
Ma kipróbalom kis tésztával, hagymaval, van kis karfiol is, zöldsegleves lesz!
"szárított zöldség 5,6 % "
S' a többi 94,4 % az mi?
Te magad linkelted be az összetevőket, olvasd el!
Minél előrébb van a felsorolásban, annál több van benne az adott anyagból.
Sóval kezdi, cukorral folytatja, tehát magasan sóból van benne a legtöbb.
Hát igen, 73g só van 100 g termékben.
Nagyságrendileg a 3/4-e só, és 5% zöldség van benne.
Ezzel szemben pl. egy klasszikus Vegetának "csak" a fele só (kb) és 15% zöldség van benne.
Ráadásul amit te linkeltél, annak 3800 ft-os kilós ára van, a vegetának meg 2700 ft a kilós egységára.
Létezik ennél még jobb összetételű, amiben alig van só, és zöldségekből se a legócskább hagymával, meg krumplival nyomják tele, de azoknak az ára is elég húzós.
Én ezért használok néha egy kis vegetát, ár/érték arányban nekem megfelel.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!