Ha a rozskenyérbe rozsliszt helyett rozspehelylisztet teszek, nagyon más lesz az eredmény?
Figyelt kérdés
Rozsliszt nincs itthon, de van rozspehely. Ha ezt ledarálom és felhasználom lisztként, más a végeredmény? (Állagra, ízre, tápanyag/egészségesség szempontjából.)2023. márc. 23. 00:44
1/2 anonim válasza:
Attól függ milyen arányban.
Max 20 szazalekban kb ugyanolyan lesz. A helyedben tobbet nem tennek. A rozskenyer eleve tomor, meg surubb lesz, folytos. Es teljesen mashogy szivja fel a folyadekot is
2/2 anonim válasza:
A rozspehely ledarálva ugyanaz, mint a teljes kiörlésü rozsliszt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!