A kovásznak jót tesz, ha néha, vagy akár mindig teljes kiőrlésű, vagy akár rozsliszttel etetem, a sima fehérliszt helyett?
Figyelt kérdés
2020. ápr. 13. 14:47
2/4 anonim válasza:
A privátra a válasz:
Másabb és többféle gombák, mikroorganizmusok vannak a rozsliszten, és a teljes kiőrlésűn. Kissé másabb viselkedésű lesz a kovász.
De akár vissza is fehéríthető, miután ezek a gombák is elszaporodtak.
3/4 anonim válasza:
Egy kis elmélet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!