Csirkecomb húst utólag hogy fűszerezzek?
Figyelt kérdés
bőrében van sütve és alapvetően az fűszerezve, én azt leszedem, szóval amit lecsipegetek csontról az csak natúr sülthús. hogy lehetne ezt kicsit úgy feldobni utólag, hogy ne legyen hosszasan hőkezelve, hisz akkor teljesen vállalhatatlanra szétomlik már. valakinek valami tipp? (olyanok nem játszanak hogy akkor süssem bőre nélkül vagy így-úgy mivel a készen megkapottal kellene valamit kezdenem, nincs beleszólásom előtte)2023. jan. 18. 21:10
1/6 anonim válasza:
Én készítenék hozzá valami szószt.
3/6 anonim válasza:
4/6 anonim válasza:
3 voltam, bocs, nem néztem, hogy utólag.
5/6 anonim válasza:
Nagyon jól feldobta a husit egy kis szója szósz, torma, mustár, vagy ha hajlandó vagy főzőcskézni, akkor meggy mártás, kapor mártás, paradicsom mártás stb., stb.
6/6 A kérdező kommentje:
köszi a tippeket beugrott egy jó mivel holnap aktuális, a mai gyümölcsleves maradékából felhasználok, kicsit besűrítem és lesz belőle egy mártás, szerettem gyerekkori menzán az ilyesmit, és így szinte a húshoz nem is kell nyúlni pluszban
2023. jan. 18. 22:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!