Utólag lehet még rajta javítani hagymával?
Megkívántam a lecsót, de nem volt hagyma. De minden más igen. Megcsináltam anélkül. Tisztára mintha rántottát ennék, olyan az íze.
Ha utólag dinsztelek hagymát és összeforralom, akkor hasonlíthat még valamelyest a lecsóra?
Ezek szerint már a tojást is belesütötted?
Hát abba már nem fog belemenni a hagyma íze.... vmivel jobb lesz, de messze nem az igazi!
Ha nem lecsónak nevezed, hanem sült paprikának tojással, akkor nem lesz vele gondod! Nagyanyám gyakran csinált ilyet reggelire, hol hagymával, hol hagyma nélkül és imádtuk.
Dinsztelhetsz hagymát, rá is teheted, de lecsód az biztos nem lesz, így ne is azt várd! Viszont jó kis kajád lesz.:)
Nem az a bajom, hogy nem lecsó íze van, hanem az, hogy tipikus rántotta. És ennyire nem szeretem a rántottát amennyi lett.
Gondolom, hogy konkrét lecsó ízt nem kapok utólagos hagymával, de ha már kicsit közelít az íze, már az is jó lenne. Ha kicsit változtatna ezen a totál rántotta ízen.
Akkor megpróbálom ha többen is azt mondjátok, hogy érdemes.
Próba szerencse....
De a lecsónál pont az a lényeg, hogy a hagymás lében sül-fő meg a tojás. Tehát nem egy kész rántottát keversz össze a lecsóval, hanem együtt sül.
Erre mondtam, hogy a készresült tojásba már nem fog belemenni a hagymás íz.
Ha valakit érdekel...
Jó lett.
Még a tojás ízén is javított, "lágyított". Bár dinszteltem is bőven hagymát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!