Lehet lencsefőzelékhez apróra szeletelt fejes salátát is adni, mikor főzöm? (Illetve kicsit több hagymával csinálni. )
Figyelt kérdés
2017. máj. 20. 09:47
1/14 A kérdező kommentje:
Mivel, úgy egészségesebb lenne, ha több hagyma, illetve lenne benne egy kis fejes saláta is. Pl.: 0,6 kg lencse, 0,3 kg fejes saláta, 0,3 hagyma. 2:1:1 arányokban
2017. máj. 20. 09:48
2/14 anonim válasza:
Saláta a főzelékbe?? Akkor inkább már kelkáposztát tegyél bele az inkább való bele. A hagyma az oké de a saláta nagyon nem illik bele.
3/14 anonim válasza:
Sem a több hagyma sem a szétfött saláta nem ad semmi pluszt egészségesség szempontjából.
Ha feltétlen egészségesebben akarsz étkezni, akkor a lencsét ne tömd tele liszttel (rántás/habarás), és a salátát meg elöételként add mindenféle fözés nélkül.
4/14 anonim válasza:
Azt nem tudom, hogy mennyivel lenne egészségesebb, de az biztos, hogy sokkal gusztustalanabb lenne.
Miért nem csinálsz akkor inkább egy lencse salátát, amibe nyers hagymát szeletelsz, és salátaágyon tálalod?
6/14 anonim válasza:
Te jó ég, inkább ne. Én amúgy nem főzeléket szoktam készíteni, hanem lencse vagy vöröslencse-krémlevest inkább. Lencsés egytálételt gombával, petrezselyemmel, fokhagymával, tejföllel imádom. Szóval esetleg egy kis pirított gombát lehetne tálalni a lencsével, salátát meg mellé, elfogy az.
7/14 Carragher_x válasza:
Lehetni éppenséggel lehet, csak a végeredmény erősen kétséges.:D Ami biztos, hogy az égvilágon semmivel sem lesz "egészségesebb".
8/14 anonim válasza:
Mindent össze lehet kotyvasztani, ha van aki megeszi.
Alapban a főtt salátában már nem lesz semmi vitamin.
9/14 A kérdező kommentje:
Tehát a salátát, és a hagymát inkább nyersen kell fogyasztani (a hagymát a kén miatt nyersen ajánlott, azt hallottam.)
2017. máj. 20. 14:48
10/14 anonim válasza:
wtf?
Nem nyersen ajánlott, csak a szétfőtt saláta nem finom...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!