Borsófőzelék hagymával vagy anélkül?
Figyelt kérdés
Ti hogy szoktátok csinálni a borsófőzeléket hagymával vagy nélküle? Receptet is írhattok.2021. márc. 17. 11:15
1/20 anonim válasza:
Pont most eszem 😂 Tegnap este csináltam, hagymával szoktam.
2/20 A kérdező kommentje:
Jó étvágyat! :D
2021. márc. 17. 11:32
4/20 anonim válasza:
Szia :)
Én úgy csinálom, hogy egy kis zsírt felolvasztok, majd mehet bele a borsó, só, bors, felvágott fokhagyma, petrezselyemzöld és ezt jól elkeverem. A borsót puhára főzöm, majd mehet rá a liszt, tej és így is összefőzöm és kész :)
5/20 anonim válasza:
Én nélkül szoktam.
Csak a borsó, és tejes rántással. Végén só, petrezselyem. Kész.
Vagy szoktam úgy is, hogy rántás helyett összeturmixolom a borsó egy részét, és így önmagával sűrítem.
6/20 anonim válasza:
Nélküle. Üveges borsót felrakok kis tejjel közben rántást csinálok. Tejszín plusz só. 5perc alatt kész.
10/20 anonim válasza:
Hagyma és tej nélkül készítem, tejfölös habarással.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!