Sült csirkecombnak hogy tudnék utólag adni egy kis ízt?
Szórd meg őrölt borssal, talán kis só sem árt és fokhagyma granulátummal!
Amúgy miért is nem szabad sokáig hőkezelni? Mi az a sokáig? És mi baja lenne? Természetesen ne égesd el, de hagyj neki annyi időt, (fedő alatt, kis lángon) hogy átmelegedjen és átjárják az ízek!
1-es vagyok
De még finomabb lesz, ha nem olajat teszel alá, hanem apróra vágott füstölt szalonnát!
Ez kell neked: nagyon forró serpenyőbe bedobod a húst, szója és worchestershire szószt illetve a fűszerkeveréket rádobod, majd kb egy perc alatt átforgatod. Fűszerkeverék: légy kreatív, de só, bors, fokhagymapor, barnacukor(kevés), kurkuma, kömény, pirospaprika kombóval nem lőhetsz mellé.
Egyébként az is opció, hogy sütés előtt pácolod, vagy csak simán jól készíted el a combokat elsőre is :v
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!