Lencse levest mikor kell készíteni? Ma vagy holnap?
Figyelt kérdés
2022. dec. 30. 17:10
11/21 anonim válasza:
ha a babonát kövted, akkor elsején kell enni
12/21 anonim válasza:
Én pl semmikor, mert nem szeretjük, a lencsesalit meg már ma, hogy érjenek az ízek.
13/21 A kérdező kommentje:
Megcsináltam 😁
Holnap napközben, pihi este buli, újévkor több mint valószínű fáradt leszek jól fog esni 🥰
Szeretem a babonákat és azt hittem nem lehet ma 😅😂
2022. dec. 30. 23:05
15/21 anonim válasza:
Mi lencsefőzeléket csinálunk ma! És holnap újév napján eszünk belőle mert éjfélkor malac sült lesz és az bőven elég amúgyis! Még így is lesz kocsonya virsli stb...
16/21 anonim válasza:
Éjfélkor nem virsli szokás? Vagy csak mi szoktuk úgy meg?
17/21 anonim válasza:
Én ma készítem de manis és holnap is eszem hátha megnyerem az ötös vagy hatoslottót
18/21 anonim válasza:
Nálam ma, reggel óta készül a slow cookerben. Mondjuk nem hagyományos, hanem marokkói lencseleves
19/21 anonim válasza:
15# A virsli is szokás persze az is lesz csak a lényeg hogy sertés legyen! De mi a Malac sültet szoktunk az a főétel úgymond vacsora vagy nem tudom minek hívják..:) Mert éjfélkor esszük! Virslit akkor ettünk ha mondjuk mentünk bulizni, házibuli stb és ott gyors kaja ként főztünk ki hogy együnk is ne csak igyunk! :)
20/21 anonim válasza:
Én 30-án készítem az újévi töltött káposztát csülökkel.
Előbb megfőzöm a csülköt, s a levével engedem föl a káposztát és a lencsét is. Eláll.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!