Távol-Keleten, milyen ételeket készítenek hüvelyesekből?
Figyelt kérdés
Tofun, és szójababon kívül érdekelne. Azuki babot tudom, hogy használják, meg a mungó babot, de más hüvelyeseket használnak? Borsó, lencse, csicseriborsó, másmilyen babok? Hol tudok ilyen recepteket nézni?2022. szept. 3. 19:02
1/8 A kérdező kommentje:
Vagy a mungó bab nem is kelet-ázsiai?
2022. szept. 3. 19:09
2/8 anonim válasza:
Add be ezeket a keresöbe meg a recept szót és rengeteg minden ott lesz elötted.
3/8 A kérdező kommentje:
Nem ad ki, csak szokásos szója, meg zöldbab. Mindegy, kösz.
2022. szept. 3. 20:42
6/8 anonim válasza:
A mungót meg a csicseriborsót belinkeltem, a többit csináld meg te
7/8 anonim válasza:
Az első hozzászólással együtt, keményítő biztos nem kell bele. És ez elkészíthető gyakorlatilag bármilyen zöldséggel és zöldségkombinációval (a babcsíra is kiváló bele), és másfajta hússal is.
Mi tápióka nélkül szoktuk, de valóban jellemző a konyhára a tápióka használata is.
Tudom írtad, hogy a mungóbab megvan, de nem tudom ezt ismered-e: [link]
8/8 A kérdező kommentje:
Köszi, na végre pont ilyen igazi távol keleti recepteket kerestem hüvelyesekkel! A másik válaszoló félreértett valamit. Remélem válaszolnak még.
2022. szept. 4. 11:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!