Normális, hogy valaki zsírt zsírral főz, de még a palacsintát is disznózsírral süti?
8: Szerintem egyszer-egyszer próbáld meg megenni ha muszáj, de ha nem szereted, akkor ne úgy csináld.
Én sem szeretem úgy a palacsintát, de ha az anyósod úgy szokta, akkor illemből néha edd meg, vagy beszélj vele, hogy te azt nem annyira szereted.
Vagy ha más lehetőség nincs, mondd azt neki, hogy diétázol és nem szívesen ennél zsírral készült ételeket. Jobbesetben kapsz nem zsírban sült palacsintát, rosszabb esetben nem kapsz semmilyet😅
#13: nem szegénység kérdése! Van egy csomó recept, ami eleve zsírral finomabb. Pl. a hájas tészta, vagy hasonló régi receptek.
A margarin egy ócska pótszer!
És nem, nem feltétlenül lehe t kiérezni belőle a zsírt! Pl. egy zsírral készült linzernél sem.
15: jó minőségű házi zsír esetén nagyon fincsi sütemények készülnek.
(bolti préselt zsírt sose használnék...)
Szóval, normális.
A kérdés, hogy te azért nem akarod megenni, mert valóban rosszul esik fizikailag, ez esetben megmondod neki és eszel abból és annyit, amennyit tudsz. Ha pedig pszichés gátjaid vannak, vagy egyszerűen csak eldöntötted, hogy márpedig te nem akarsz ilyesmit fogyasztani, mert szerinted egészségtelen, nos, akkor azt tanácsolom, végy erőt magadon, amikor ott vagy, és zokszó nélkül egyél a főztjéből.
Mellesleg a margarin sem pár évtizedes találmány...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!