Kétszer sütött disznózsírba még odatehetem az oldalast, vagy cseréljek?
Figyelt kérdés
2014. szept. 28. 08:43
2/5 anonim válasza:
Megsütheted abban is. Bár én a pecsenyezsírt inkább megenném.
3/5 A kérdező kommentje:
Okés, köszi! Van már félretéve pecsenyezsír, úgyhogy szerintem megsütöm a régiben.
2014. szept. 28. 09:23
4/5 anonim válasza:
Nyugodtan sütheted az "kétszersült " zsírban, semmi baja nem lesz. legyen leszűrve, minden darabkától mentes, az a lényeg.
Mondjuk, ha előtte rántotthúst sütöttél, akkor morzsa is maradhat benne. A lényeg, hogy tisztára, simára legyen leszűrve, és minden további nélkül használható.
de ez legyen a végső felhasználás, sok fokhagymával kitűnő pecsenyezsír lesz belőle, zsíroskenyérnek, lilahagymával.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a tanácsokat. Előtte is oldalas volt benne sütve, de végül is úgy döntöttem, hogy cserélek. :) Nem árt ha van télire jó sok pecsenyezsír. :) De most már legalább tudom, hogy süthetem a "kétszersültben".
2014. szept. 28. 13:06
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!