Hogyan készititek el az egyszerű rizset, mint köret és még finom ize is van?
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz0.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
Nokedlit? Hu én még soha nem csináltam, annak ellenére, hogy mindig szivesen megenném. Meg kell nézzem, hogy hogyan is kell..és hogy hamar meg lesz-e:D
De köszi a választ.
Hát inkább összeütök egy gyors rizset, ahogyan a második irta..nem tudom, hogy mért nem vonz a nokedli készitése:))
De egyszer remélem, hogy ráveszem magam!!
Köszi mind2-nek!
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz0.png)
Gombapaprikáshoz nokedli, ha rizs:
pici olajban megpirítod a rizst, felöntöd másfélszeres vízzel, megsózod, lefeded, és megpárolod. Ha még picit ropogós, a lábost lefedve dunszt-ba teszed (paplan alá), és hagyod saját gőzében puhulni.
Hát ennyi.
Nem érdemes külön fűszerezni, mert az étel fűszerezésének kell dominálnia. :)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz0.png)
Köszönöm szépen, hogy irtok!!!
Igen én is nagyon szeretema fokhagyma izét, de én a paprikást fogom vele megbolonditani:D
Aham, én is úgy fogom, ahogyan ajánljátok, pontosabban, mint a 2. :D
Biztos finom lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!