Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » A habtejszín felveréséhez...

A habtejszín felveréséhez muszáj habfix?

Figyelt kérdés

Nem díszítésre kéne, hanem egy túrós/mascarponés krémhez.

Viszont az elérhető közelségű boltban nincs :S


2010. szept. 27. 17:26
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
ha krémbe teszed egyáltalán nem kell inkább csak diszitésnél fontos hogy megtartsa az állagát
2010. szept. 27. 17:28
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/6 anonim ***** válasza:
Ahogy az 1. írta. Csak akkor érdemes használni, ha díszítéshez kell, de míg nem volt ilyen, addig is volt tejszínhab dísz. Csak akkor a tálalás előtt nem sokkal tettük az édesség tetejére. A felvert tejszínhab nem esik olyan hamar össze amúgy sem, a flakonos az igen.
2010. szept. 27. 17:41
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/6 anonim válasza:
elég ha jó hideg a tejszinhab akkor biztosan jól felverődik :)
2010. szept. 27. 18:08
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/6 anonim ***** válasza:
Pár száz évig egyáltalán nem tettek bele, valószínűleg most is felesleges.
2010. szept. 27. 18:29
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/6 anonim ***** válasza:
Nem a felveréséhez nem, de ahhoz, hogy ne essen össze ahhoz már igen.
2010. szept. 27. 19:46
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/6 A kérdező kommentje:

köszönöm, végül nem tettem bele, a krém így is nagyon fincsi lett, viszont a zselatint elszúrtam.

Remélem azért ízleni fog az embereknek.


Köszönöm a válaszokat, így neki mertem állni :)

2010. szept. 27. 21:07

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!