Rizseshus gyors rizsbol, hogyan?
Figyelt kérdés
Holnap rizseshust szeretnek fozni viszont csak gyors rizsem van itthon!
Kulon csinaljam meg a porit es a rizst utanna keverjem ossze vagy a porit kicsit vizesebbre csinaljam es fozzem bele a gyors rizst?
2022. szept. 28. 19:39
1/1 anonim válasza:
Én elslattyognék a boltba és vennék egy zacskó normális, nem hosszúszemű rizst.
De ha te nem teszed, akkor főzd meg a pörit 80%-ig, a rizst meg félig és ilyen állapotban keverd össze!
Utána kisláng, lángelosztó, semmi kavargatás, fedő.
Persze némi nedvességnek kell a zaftban lennie, hogy a rizs meg tudjon főni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!