Pizzakövön készült pizza alá tegyek valamit?
Figyelt kérdés
Abszolút kezdő vagyok, de úgy gondolom hogy egy ilyen eszközön könnyebb lesz kinyújtani a tésztát, mint mondjuk sütőpapíron+rácson vagy tepsin.
Kérdésem az lenne ,hogy a kőre tegyek lisztet pl, hogy ne ragadjon rá a tészta sülés közben? Vagy kenjem ki olajjal? Vagy sütőpapír? Vagy nem kell semmi, mert a tészta ha megsült akkor le fog jönni a kőről?
2022. szept. 27. 11:36
11/15 anonim válasza:
Sutopapiron kinyujtod, buzadaran vagy liszten es azon atguritod a pizzakore.
A pizzakovet tedd a sutobe es azzal egyutt melegitsd max fokra.
Amugy meg nyilvan nyujthatod azon is csak akkor az allagok nem lesznek tokeletesek. Sot, mivel a pizzako hideg lehet alulrol nyers marad a teszta mert a teteje hamarabb eg mire alulrol a pizzako ramelegedik
13/15 anonim válasza:
Wow, deszkán nyújtunk tésztát...
14/15 anonim válasza:
Vagy bármin, de nem a forró kövön :D
15/15 anonim válasza:
Hideg gránit vagy márvány lapon szokták nyújtani a pizzát, de lehet nyújtódeszkán vagy akár asztalon is. A forró sütőbe pedig pizzalapátról vetik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!