Sütőben sütöd, vagy mikrózod a mirelit pizzát?
Azért akartam itt megkérdezni, mert én úgy eszem, hogy hagyom kiengedni, rakok rá még egy két feltétet, majd 3-4 perc alatt felforrósítom a mikróban, hogy átforrósodjon, sajt ráolvadjon és kész.
De mikor ezt említettem valakinek nagyon furán nézett rám és nem értette mi ütött belém.
Pedig nekem így jobban ízlik, mert puhább, vastagabb marad, nem szárad ki.
Sütő.
Nem tudom milyen mirelit pizzát veszel, de azok nyersek, vagy max félkészek. 3-4 perc alatt nem lesznek a mikróban készen, de ha neked ez ízlik, akkor egyed, nem tiltja a törvény!
Puha es vastag? Az nem pizza!
A pizza vekony és roppanós.
Akkor lehet nekem azért jön be jobban így, mert egyszerűen nem esik jól a vékony és ropogós pizza. Tetszik, hogy ahogy harapom és érzem milyen puha. Meg így laktatóbb is. Főleg a vastag tésztásak.
Egyébként előre sütött tésztájú majdnem minden mirelit pizza.
Szoktam itthon készíteni pizza tésztát, és köze nincs a nyersnek ahhoz, ami a mirelit pizzában van. Még ha nem is teljesen, de elősütöttek.
Hiába elősütött, akkor is megnyúlósodik. A gluténláncok máshogy viselkednek a mikrohullámok hatására.
Ha neked így ízlik, hát edd így.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!