Tejszín vagy főzőtejszín?
A double cream az a sűrűbb, tejszínhabhoz felverhető. Az állaga kb mint a házi tejfölé.
A single cream az amit a levesekbe teszünk, ennek az állaga a falfestékhez hasonlít.
Soha nem kell süteménybe főzőtejszín, sőt főételekbe is csak azért írják néha, mert olcsóbb előállítani/megvenni az alacsonyabb zsírtartalma miatt.
Normálisabb gasztroblogokon eleve nincs is főzőtejszínes recept.
Ez a habtejszín, magas zsiradéktartalmú, mert csak az verödik fel rendesen.
A fözötejszín aránylag új találmány, nem sok mindenre jó.
Az 5-ösnek meg semmi fogalma sincs a témáról, a mascarpone teljesen más valami
8-as: "sima" tejszín nincs, vagy habtejszín, vagy fözötejszín lehetne.
De itt egyértelmüen habtejszínröl van szó
6 neked nincs fogalmad arról hogy egészen konkrétan mi az a mascarpone.
Te csak a hülye divat recepteket olvasod és az jár a fejedben, arra már fáradságot nem veszel hogy megnézd mi az.
Tudod.... mint a lila tehén és a Milka esete....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!